Снимка pexels.comАмериканка спечели 10 000 долара, след като прочела от край

...
Снимка pexels.comАмериканка спечели 10 000 долара, след като прочела от край
Коментари Харесай

Американка прочете текста с дребен шрифт в договора си и спечели 10 000 долара

Снимка pexels.com

Американка завоюва 10 000 $, откакто прочела от край до край изискванията в застрахователния си контракт, съобщи Франс прес като цитира американски медии, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тази премия свидетелства за смисъла да прочетеш от край до край застрахователния си контракт, разясни на уеб страницата си застрахователната компания " СкуеърМаут " със седалища в Сейнт Питърсбърг, Флорида. Тя стартира уникален конкурс, озаглавен " Струва си да го прочетеш ".

Петдесет и девет годишната учителка Донелан Андрюс, която живее в Томастън, Джорджия, купила в интернет застраховка за пътешестване в чужбина от филиала " Тин лег " на " СкуеърМаут ", защото възнамерявала да обитава известно време в Лондон дружно с другари. Когато получила документа, тя го прочела от край до край. На последната седма страница дамата с изненада прочела текст с малък шрифт, който гласи - " Ако сте стигнали до тук, сте измежду редките клиенти на " Тин лег ", които деликатно прочитат целия си осигурителен контракт ". След това филиалът подканя клиента да се свърже с него, с цел да получи премията.

На 12 февруари Андрюс била осведомена, че е спечелила състезанието 23 часа след началото му. " През последните 16 години забелязахме, че доста туристи купуват застраховки за пътувания и изхождат от визията, че са застраховани, в случай че нещо се случи, без да са прочели детайлностите в контракта си ", означиха от " СкуеърМаут ".

" Винаги чета текстовете с малък шрифт. Научих се да го върша, с цел да не бъда излъгана ", сподели Андрюс пред в. " Вашингтон пост ". Тя посочи, че ще употребява извоюваната сума, с цел да посети Шотландия дружно със брачна половинка си.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР